A szórakozásnak nem kell a táborban véget érnie!

Amikor már búcsút intettél a tábornak, kezdődhet az utazgatás.

Travel

Vágj bele a következő kalandba!

Nem csak életed legcsodásabb napjait fogod eltölteni egy nyári gyerektáborban új barátokat szerezve, a tábor után körbeutazhatod Amerikát is. Maximum 30 napig maradhatsz az USA-ban és arra utazhatsz, amerre csak szeretnél: talán egy helikopteres túrát teszel a Grand Canyon fölött, fotózkodsz a Hollywood felirat előtt vagy meglátogatod a Niagara vízesést... a döntés a tiéd. Nézegesd, hova jutottak el korábbi magyar jelentkezőink: 

Itt Az Ido Utazni

Itt az idő utazni!

Amint a tábor befejeződik *30 nap lehetőséged lesz utazni bárhol az Államokban. Annyi csodás hely van az USA-ban, ami arra vár, hogy felfedezd! Ez a lehetőség maximális szabadságot ad neked arra, hogy az általad legkedveltebb helyeken azt tégy amit szeretnél.

*campower jelentkezőknek az első tanítási napra haza kell érni

Img 3238 640X427

Tábori utazgatás

A Camp America Trek utazgatások előre leszervezett road tripek az USA területén. 15% kedvezményt kapsz ezekre a szervezett utakra Camp America résztvevőként! Tökéletes lehetőség, hogy hátradölj, lazíts és felfedezd az USA-t.

Karácsony Zsuzsanna Amerikai városok 1 JPG

New York

A csomag New York-ból tartalmaz egy retúr repülőjegyet, tehát minden nevezetes látnivalót kipipálhatsz a bakancslistáról, amit a város kínál. Szeretnénk, ha minden tekintetben nagyszerű élménnyel térnél haza, így más repterekről is választhatod a hazautad a rugalmas repülőjegy opció választásával.

Jelentkezz a Camp America programjára még ma!

Mire vársz még? Kattints a jelentkezésre, hogy még ma megkezdhesd a kalandot

Egy díjnyertes szervezet

Vess egy pillantást az elmúlt időszakban szerzett néhány díjunkra, amikre büszkék vagyunk...