Mennyibe kerül ez az egész?

All inclusive csomagunknak köszönhetően alacsony az összköltséged.

Costs

Mit tartalmaz a Camp America díj?

Mivel mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni a Camp America élményét, ezért egy all inclusive csomagot találtunk ki, ami az utad minden lépésében segít. Nyíltak és őszinték vagyunk a díjakkal kapcsolatban, ezért pontosan tudni fogod, hogy mennyibe kerül neked ez a program és mit kapsz a pénzedért.

Nincsenek rejtett költségeink és azokat a díjakat is feltüntetjük, amit harmadik félnek kell majd fizetned, például a vízuminterjúd vagy a nyár végi utazgatás költsége.

Amit Kapsz

Amit kapsz

A csomag tartalmaz egy retúr repülőjegyet Amerikába, reptéri transzferrel, New York-i szállással és reggelivel a kiutazás során, szállás és ellátást a táborban ÉS egészségügyi biztosítást a TELJES útra, a felszállástól a leszállásig. Ezeken felül 0-24 órás telefonos szolgálatban is elérhetők leszünk a számodra az egész kint töltött időszak idején. Az elejétől a végéig segítünk mindenben.

A programdíj szintén tartalmazza a budapesti egyéni börzéken való részvételt, illetve egy több, mint 200 tábort felsorakoztató tábori börzére való belépést Londonba, 100€-ig történő repjegy térítéssel!

Dijak

Jelentkezés

Hihetetlenül könnyű a Camp America programra jelentkezni. Elkezdheted a jelentkezésed néhány alapvető információ megadásával és aztán bármikor visszatérhetsz befejezni azt. Mindent lépésről-lépésre elmondunk neked és hogy még könnyebb legyen minden számodra, még az interjúztatód is te választhatod ki!

Koltsegek

Költségek

’Az egyetlen dolog amire szükséged lesz és külön kell fizetned érte, az a vízuminterjúd díja (160$-nak megfelelő forint) és esetleg a házi orvosod által kitöltött egészségügyi nyomtatvány.

Az all inclusive csomagod tulajdonképpen mindent tartalmaz! Mindent amire szükséged lesz rejtett költségek nélkül, ígérjük, hogy mindig őszinték leszünk.

Az elsőalkalmas programdíj a következőképpen alakul:
o 390€, amennyiben 2020 január 27-ig jelentkezel és befizeted az első részletet;
o 439€, amennyiben 2020 január 28. és március 25. között jelentkezel és befizeted az aktuális részleteket;
o 610€, amennyiben 2020 március 26. után jelentkezel;
A programdíjad fizetheted részletekben is:
o az első 50€-t a sikeres interjúd után kell befizetned, még az interjú helyszínén;
o a második 170€ részletet március 20-ig kell befizetned;
o a harmadik fennmaradó összeget pedig csak az elhelyezéskor

A programdíjad fizetheted részletekben is:

a visszatérői fenti programdíj 370€.

Jelentkezz a Camp America programjára még ma!

Mire vársz még? Kattints a jelentkezésre, hogy még ma megkezdhesd a kalandot

Egy díjnyertes szervezet

Vess egy pillantást az elmúlt időszakban szerzett néhány díjunkra, amikre büszkék vagyunk...