Mennyibe kerül ez az egész?

All inclusive csomagunknak köszönhetően alacsony az összköltséged. A részletekért tekerj lejjebb itt, magyar nyelvű oldalunkon.

Costs

Mit tartalmaz a Camp America díj?

Mivel mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni a Camp America élményét, ezért egy all inclusive csomagot találtunk ki, ami az utad minden lépésében segít. Nyíltak és őszinték vagyunk a díjakkal kapcsolatban, ezért pontosan tudni fogod, hogy mennyibe kerül neked ez a program és mit kapsz a pénzedért.

Nincsenek rejtett költségeink és azokat a díjakat is feltüntetjük, amit harmadik félnek kell majd fizetned, például a vízuminterjúd vagy a nyár végi utazgatás költsége.

Amit Kapsz

Amit kapsz

A csomag tartalmaz egy retúr repülőjegyet Amerikába, reptéri transzferrel, New York-i szállással és reggelivel a kiutazás során, szállás és ellátást a táborban és egészségügyi biztosítást a TELJES útra, a felszállástól a leszállásig. Természetesen fizetést is kapsz, mely életkortól és munkakörtől függően 750-1300 USD / 9 hét, a 9-hetes-időszakon túl 200 USD / hét. Ezeken felül 0-24 órás telefonos szolgálatban is elérhetők leszünk a számodra az egész kint töltött időszak idején. Az elejétől a végéig segítünk mindenben.

A programdíj szintén tartalmazza a budapesti egyéni börzéken való részvételt, illetve egy több mint 200 tábort felsorakoztató tábori börzére való belépést Londonba.

Dijak

Jelentkezés

Hihetetlenül könnyű a Camp America programra jelentkezni. Elkezdheted a jelentkezésed néhány alapvető információ megadásával és aztán bármikor visszatérhetsz befejezni azt. Mindent lépésről-lépésre elmondunk neked és hogy még könnyebb legyen minden számodra, még az interjúztatód is te választhatod ki!

Koltsegek

Költségek

Az all inclusive csomagod tulajdonképpen mindent tartalmaz! Mindent, amire szükséged lesz rejtett költségek nélkül, ígérjük, hogy mindig őszinték leszünk.

A 2021-es elsőalkalmas részvételi díj a következőképpen alakul (ez a With Flight opció díja, azaz tartalmazza az oda-vissza repjegyet):

  • 410€, amennyiben 2020 szeptember 25-ig jelentkezel és interjúzol;
  • 470€, amennyiben 2020 november 25-ig jelentkezel és interjúzol;
  • 529€, amennyiben 2020 november 26 és 2021 január 28 között jelentkezel és interjúzol;
  • 690€, amennyiben 2021 január 29 után jelentkezel és interjúzol;

Részletfizetés:

  • Az első 100€ jelentkezési díjat a sikeres interjú után kell fizetned, miután elfogadtunk a programra. (ha sikertelen az interjúd, természetesen nincs költséged).

A fennmaradó programdíjad fizetheted részletekben is:

  • a második részlet: 125€ (2021 március 20-ig kell befizetned);
  • a harmadik fennmaradó összeget pedig csak az elhelyezéskor várjuk, de amennyiben 2021 március 20 előtt helyeződsz el, megfelel, ha a második részlettel együtt, azaz elég, ha 2021 március 20-án.

Visszatérőink jelentkezési díja 2020 december 20-ig: 390€, azután 455€ !

COVID-19 információ: Amennyiben a járványügyi helyzet az utazás meghiúsul, a programdíjat teljes egészében visszafizetjük neked, a 100€ jelentkezési díjat pedig a következő év(ek)re átviheted. Jelentkezz bátran!


Egyéb költségek:
- nagykövetségi vízuminterjú díja (160 USD-nak megfelelő forint)

- vízumfotó díja (ez 2020-ban, szervezésünkben ingyenes volt)

- nyárvégi utazgatás (átlag 50-60 USD/nap)

Bármilyen kérdés esetén keress minket személyesen, emailben vagy telefonon!

Nincs meg a tőkéd? A Meló-Diák segít!

Meló-Diák irodáink az ország 33 pontján várnak belföldi munkákkal. Év közben megkeresheted az induláshoz szükséges összeget! Válassz magadnak hazai munkát az indulásig:

Jelentkezz a Camp America programjára még ma!

Mire vársz még? Kattints a jelentkezésre, hogy még ma megkezdhesd a kalandot

Egy díjnyertes szervezet

Vess egy pillantást az elmúlt időszakban szerzett néhány díjunkra, amikre büszkék vagyunk...