Mennyibe kerül ez az egész?

All inclusive csomagunknak köszönhetően alacsony az összköltséged.

Costs

Mit tartalmaz a Camp America díj?

Mivel mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni a Camp America élményét, ezért egy all inclusive csomagot találtunk ki, ami az utad minden lépésében segít. Nyíltak és őszinték vagyunk a díjakkal kapcsolatban, ezért pontosan tudni fogod, hogy mennyibe kerül neked ez a program és mit kapsz a pénzedért.

Nincsenek rejtett kökltségeink és azokat a díjakat is feltüntetjük, amit harmadik félnek kell majd fizetned, például a vízuminterjúd vagy a nyár végi utazgatás költsége.

Img 8187

Amit kapsz

A csomag tartalmaz egy retúr repülőjegyet Amerikába, reptéri transzferrel, New York-i szállással és reggelivel a kiutazás során, szállás és ellátást a táborban ÉS egészségügyi biztosítást a TELJES útra, a felszállástól a leszállásig. Ezeken felül 0-24 órás telefonos szolgálatban is elérhetők leszünk a számodra az egész kint töltött időszak idején. Az elejétől a végéig segítünk mindenben.

Dijak

Jelentkezés

Hihetetlenül könnyű a Camp America programra jelentkezni. Elkezdheted a jelentkezésed néhány alapvető információ megadásával és aztán bármikor visszatérhetsz befejezni azt. Mindent lépésről-lépésre elmondunk neked és hogy még könnyebb legyen minden számodra, még az interjúztatód is te választhatod ki!

Img 8389

Költségek

Az all inclusive csomagod tulajdonképpen mindent tartalmaz! Mindent amire szükséged lesz rejtett költségek nélkül, ígérjük, hogy mindig őszinték leszünk.

Az egyetlen dolog amire szükséged lesz és esetleg külön kell fizetned érte, az a házi orvosod által kitöltött egészségügyi nyomtatvány.

Jelentkezz a Camp America programjára még ma!

Mire vársz még? Kattints a jelentkezésre, hogy még ma megkezdhesd a kalandot

Egy díjnyertes szervezet

Vess egy pillantást az elmúlt időszakban szerzett néhány díjunkra, amikre büszkék vagyunk...