Mennyibe kerül ez az egész?

All inclusive csomagunknak köszönhetően alacsony az összköltséged. A részletekért tekerj lejjebb itt, magyar nyelvű oldalunkon.

Costs

Mit tartalmaz a Camp America díj?

Mivel mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni a Camp America élményét, ezért egy all inclusive csomagot találtunk ki, ami az utad minden lépésében segít. Nyíltak és őszinték vagyunk a díjakkal kapcsolatban, ezért pontosan tudni fogod, hogy mennyibe kerül neked ez a program és mit kapsz a pénzedért.

Nincsenek rejtett költségeink és azokat a díjakat is feltüntetjük, amit harmadik félnek kell majd fizetned, például a vízuminterjúd vagy a nyár végi utazgatás költsége.

Amit Kapsz

Amit kapsz

A csomag tartalmaz egy retúr repülőjegyet Amerikába, reptéri transzferrel, szállást és ellátást a táborban és egészségügyi biztosítást a TELJES útra, a felszállástól a leszállásig. Természetesen fizetést is kapsz, mely életkortól és munkakörtől függ.

1000 USD/ 9 hét – counselor jelentkezők, 18 év

1100 USD/ 9 hét – counselor jelentkezők, 19-20 év

1200 USD/ 9 hét – counselor jelentkezők, 21+

1550 USD/ 9 hét - campower jelentkezők

+ 9 hetes időszakon túl 200 USD/ hét.

Magasabb zsebpénz a nyugati parton!

California államban minden campower jelentkezőnek 3375 USD/ 9 hét, counselor jelentkezőknek 2495 USD/ 9 hét. A 9 héten túl +325 USD/hét a counselor és +415 USD/hét a support staff jelentkezőknek.

Személyes felkészítő találkozók, zoom programismertető és interjúk

Ezeken felül 0-24 órás telefonos szolgálatban is elérhetők leszünk a számodra az egész kint töltött időszak idején. Az elejétől a végéig segítünk mindenben.

A programdíj szintén tartalmazza az állásbörzéken való részvételt.

Dijak

Jelentkezés

Hihetetlenül könnyű a Camp America programra jelentkezni. Elkezdheted a jelentkezésed néhány alapvető információ megadásával és aztán bármikor visszatérhetsz befejezni azt. Mindent lépésről-lépésre elmondunk neked és hogy még könnyebb legyen minden számodra, még az interjúztatód is te választhatod ki!

NYC Hat

Költségek

Az all-inclusive csomagod tulajdonképpen mindent tartalmaz! Mindent, amire szükséged lesz rejtett költségek nélkül, ígérjük, hogy mindig őszinték leszünk.

A 2025-ös év jelentkezési díjai várhatóan augusztusban lesznek meghirdetve.
2024-ben az elsőalkalmas with Flight részvételi díjak a következőképpen alakultak (tájékoztatásképp):

Counselor (Gyermekfelügyelők) és Campower (Kisegitő személyzet) számára:

€465, amennyiben 2024. január 8-ig jelentkezel és interjúzol.

Ha Own Traveller opciót választod, bármikor is jelentkezel 2023 szeptember-2024 május között, és interjúzol részvételi díjad egységesen €415 lesz (és zsebpénzed legalább 600 dollárral több lesz!)
Az elhelyezés után is válthatsz erre a lehetőségre. Ha táborod California vagy Colorado államban található, alapból ezzel az opcióval veszel részt a programban.

Részletfizetés:

Az első 150€ jelentkezési díjat a sikeres interjú után kell fizetned, miután elfogadtunk a programra. (ha sikertelen az interjúd, természetesen nincs költséged).

A fennmaradó programdíjat 2 részletben kell majd befizetned.

Akár le is dolgozhatod! Meló-Diák diákmunkákkal kiemelten segítünk, hogy ne okozzon gondot a részletek törlesztése.

Visszatérőink jelentkezési díja: 395€!


Egyéb költségek:

- Vízum díj (185 USD-nak megfelelő forint, amit az Amerikai Nagykövetségnek fizetsz)

- Vízumfotó díja – amit irodánkban ingyenesen készítünk el

- Nyárvégi utazgatás (átlag 50-100 USD/nap)

Nincs meg a tőkéd? A Meló-Diák segít!

Meló-Diák irodáink az ország 39 pontján várnak belföldi munkákkal. Év közben kettős mentori szerepet vállalunk - Camp America és Meló-Diák mentorként is támogatunk téged és belföldi munkáinkkal megkeresheted az induláshoz szükséges összeget! Válassz magadnak hazai munkát az indulásig:

Jelentkezz a Camp America programjára még ma!

Mire vársz még? Kattints a jelentkezésre, hogy még ma megkezdhesd a kalandot

Egy díjnyertes szervezet

Vess egy pillantást az elmúlt időszakban szerzett néhány díjunkra, amikre büszkék vagyunk...