Mennyibe kerül ez az egész?

All inclusive csomagunknak köszönhetően alacsony az összköltséged. A részletekért tekerj lejjebb itt, magyar nyelvű oldalunkon.

Costs

Mit tartalmaz a Camp America díj?

Mivel mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni a Camp America élményét, ezért egy all inclusive csomagot találtunk ki, ami az utad minden lépésében segít. Nyíltak és őszinték vagyunk a díjakkal kapcsolatban, ezért pontosan tudni fogod, hogy mennyibe kerül neked ez a program és mit kapsz a pénzedért.

Nincsenek rejtett költségeink és azokat a díjakat is feltüntetjük, amit harmadik félnek kell majd fizetned, például a vízuminterjúd vagy a nyár végi utazgatás költsége.

Amit Kapsz

Amit kapsz

A csomag tartalmaz egy retúr repülőjegyet Amerikába, reptéri transzferrel, New York-i szállással és reggelivel a kiutazás során, szállás és ellátást a táborban és egészségügyi biztosítást a TELJES útra, a felszállástól a leszállásig. Természetesen fizetést is kapsz, mely életkortól és munkakörtől függően 750-1300 USD / 9 hét, a 9-hetes-időszakon túl 200 USD / hét. Ezeken felül 0-24 órás telefonos szolgálatban is elérhetők leszünk a számodra az egész kint töltött időszak idején. Az elejétől a végéig segítünk mindenben.

A programdíj szintén tartalmazza a budapesti egyéni börzéken való részvételt, illetve egy több mint 200 tábort felsorakoztató tábori börzére való belépést Londonba.

Dijak

Jelentkezés

Hihetetlenül könnyű a Camp America programra jelentkezni. Elkezdheted a jelentkezésed néhány alapvető információ megadásával és aztán bármikor visszatérhetsz befejezni azt. Mindent lépésről-lépésre elmondunk neked és hogy még könnyebb legyen minden számodra, még az interjúztatód is te választhatod ki!

Koltsegek

Költségek

Az egyetlen dolog amire még szükséged lesz és külön kell fizetned érte, az a vízuminterjúd díja (160$-nak megfelelő forint) és esetleg a házi orvosod által kitöltött egészségügyi nyomtatvány.

Az all inclusive csomagod tulajdonképpen mindent tartalmaz! Mindent amire szükséged lesz rejtett költségek nélkül, ígérjük, hogy mindig őszinték leszünk.

A 2021-es elsőalkalmas részvételi díj a következőképpen alakul (a díj tartalmazza az oda-vissza repjegyet):

  • 470€, amennyiben 2020 október 25-ig jelentkezel;
  • 519€, amennyiben 2020 október 26 és december 20 között jelentkezel;
  • 690€, amennyiben 2020 december 21 után jelentkezel;

Részletfizetés:

  • Ø Az első 100€ jelentkezési díjat a sikeres interjú után kell fizetned.

A fennmaradó programdíjad fizetheted részletekben is:

  • Ø a második 175€ részletet 2021 március 20-ig kell befizetned;
  • Ø a harmadik fennmaradó összeget pedig csak az elhelyezéskor várjuk.

Visszatérőink jelentkezési díja december 20-ig: 390€!

COVID-19 információ: Amennyiben a járványügyi helyzet az utazás meghiúsul, a programdíjat teljes egészében visszafizetjük neked, a 100€ jelentkezési díjat pedig a következő év(ek)re átviheted. Jelentkezz bátran!

Bármilyen kérdés esetén keress minket személyesen, emailben vagy telefonon!

Nincs meg a tőkéd? A Meló-Diák segít!

Meló-Diák irodáink az ország 33 pontján várnak belföldi munkákkal. Év közben megkeresheted az induláshoz szükséges összeget! Válassz magadnak hazai munkát az indulásig:

Jelentkezz a Camp America programjára még ma!

Mire vársz még? Kattints a jelentkezésre, hogy még ma megkezdhesd a kalandot

Egy díjnyertes szervezet

Vess egy pillantást az elmúlt időszakban szerzett néhány díjunkra, amikre büszkék vagyunk...