Csatlakoznál hozzánk egy élményekkel teli nyárra?

A jelentkezés rendkívül egyszerű!

Apply

Camp America jelentkezés

Igazán azt szeretnénk, ha Te is minél gyorsabban csatlakoznál ehhez a bulis nyárhoz, ezért tettük ennyire egyszerűvé a jelentkezés folyamatát számodra. Találni fogsz egy lépésről-lépésre útmutatót, ami a jelentkezésed minden fázisánál elmondja, hogy mi a teendőd és persze bármikor kiléphetsz és következő belépéskor folytathatod, ahol abbahagytad. Összesen csupán 6 lépést kell megtenned mielőtt kiküldenénk a jelentkezésed a táborigazgatókhoz. Ha a folyamat közben bármi kérdésed felmerülne, könnyen kérdezhetsz tőlünk a ‘Lépj velünk kapcsolatba’ feliratra kattintva és mi segítünk neked az életed legjobb nyarához vezető úton.

Lépésről-lépésre útmutató a jelentkezéshez

Emberek millióit helyeztük már el a világ különböző pontjairól, akik már körbejárták Amerikát

1

Regisztrálj

Nagyon egyszerű elkezdeni: csak adj meg néhány alapinformációt magadról. Gyors, könnyű és ingyenes! Ha egyszer regisztráltál bármikor beléphetsz a megadott e-mail címeddel és jelszavaddal.

1 04
2

Töltsd ki az adatlapod

Most már elkezdheted kitölteni az adatlapod. Menj végig az összes bekezdésen és minél több infót adj meg magadról. Ne feledd, bármikor elmentheted az addigi munkád és később visszatérhetsz folytatni azt.

1 055
3

Nyújts be 2 referenciát

2 online referenciára lesz szükséged olyan emberektől, akik személyesen ismernek téged. Csak add meg a nevük és elérhetőségük és mi küldünk nekik egy e-mailt amiben megkérjük, hogy töltsék ki a rólad szóló referenciát.

1 06
4

Válassz interjúztatót

Ha már kitöltötted az adatlapod nagy részét, kiválaszthatsz magadnak egy interjúztatót a hozzád legközelebb esők közül. Ők segíteni tudnak az adatlapod befejezésében is, hogy még sokkal jobb legyen.

1 07
5

Válaszolj az interjú utáni kérdésekre

Az interjút követően kezdd el kitölteni az online űrlapunkat, ami után az interjúztatód ír rólad egy beszámolót. Amint a referenciáid és a hatósági erkölcsi bizonyítványod is megvan, kész vagy az elhelyezésre!

1 08
6

Fizesd be az első részletet

A sikeres interjút követően be kell fizetned a jelentkezési díjat, ami 100€ (tehát az interjúig nem kell fizetned semmit).

1 09

Jelentkezz a Camp America programjára még ma!

Mire vársz még? Kattints a jelentkezésre, hogy még ma megkezdhesd a kalandot

Egy díjnyertes szervezet

Vess egy pillantást az elmúlt időszakban szerzett néhány díjunkra, amikre büszkék vagyunk...