Camp America számokban

Mi nem a statisztikákban, hanem az életeket megváltoztató tapasztalatokban hiszünk. De ha te a számokat szereted, a mieink magukért beszélnek

50
Az alapítás óta eltelt évek száma.
1000
A táborok száma, akikkel Amerikában dolgozunk.
8000
A résztvevőink száma, akiket minden évben amerikai táborokba küldünk.
26992196 10155871247715470 6223292739067250544 N

Csatlakozz a családhoz

A Camp America olyan élményt nyújt neked, ami örökre megmarad. Életre szóló barátságokat köthetsz és a tábor hamar az otthonoddá válik majd. Ezekért az élményekért résztvevőink ezrei választják, hogy évről-évre visszatérnek a táborukba. A mi törődésünk pedig nem ér véget a hazatérésetekkel. Amint hazaérkezel a táborból nagyon kedvező visszatérői ajánlatokat kapsz tőlünk és lehetőséget, hogy dolgozz a Camp America csapatában, terjeszd a CA és a tábor szeretetét és egész évben tartsd életben a nyarat!

Img 8716 613X428

Rólunk

1969-ben alakult Camp America a legnagyobb amerikai nyári táborba nemzetközi munkaerőt közvetítő szervezet, tehát mi tényleg tudjuk a dolgunkat! A világ számos országában megtalálhatóak vagyunk, például Ausztrália, Németország, Lengyelország, Anglia és Amerika. Évente több, mint 8000 fiatalt toborzunk és közvetítünk több, mint 25 országból világszerte táborok százaiba az USA-ba. Mivel nagyon rég óta vagyunk a szakmában, nagyszerű csapatot sikerült összehoznunk a világ minden táján, akik elkötelezetten teszik a legjobbá a Camp America-t a piacon.

Mitől vagyunk másak?

Amikor a Camp America-t választod, biztos kezekben vagy...

Icon for Hivatalos program

Hivatalos program

1969-es alakulásunk óta mi vagyunk az erdeti kulturális csereprogram közvetítő szervezet hosszú évtizedek tapasztalatával és szakértelmével, hogy biztos kezekben légy.

Icon for Hivatalos J1-es vízumszponzor

Hivatalos J1-es vízumszponzor

Hivatalos J1-es vízumszponzorok vagyunk, akiknek kötelessége a résztvevői érdekeit és jóllétét biztosítani.

Icon for Támogatás, amiben bizhatsz

Támogatás, amiben bizhatsz

A legelejétől segítünk mindenben, levéve az utazással járó stresszt és bosszankodást a válladról egy 0-24 órás telefonos szolgálattal az USA-ban

Clouds Statue of liberty Statue of liberty

Egy díjnyertes szervezet

Vess egy pillantást az elmúlt időszakban szerzett néhány díjunkra, amikre büszkék vagyunk...