Camp America számokban

Mi nem a statisztikákban, hanem az életeket megváltoztató tapasztalatokban hiszünk. De ha te a számokat szereted, a mieink magukért beszélnek

50
Az alapítás óta eltelt évek száma.
1000
A táborok száma, akikkel Amerikában dolgozunk.
8000
A résztvevőink száma, akiket minden évben amerikai táborokba küldünk.
Csapat

Csatlakozz a családhoz

A Camp America olyan élményt nyújt neked, ami örökre megmarad. Életre szóló barátságokat köthetsz és a tábor hamar az otthonoddá válik majd. Ezekért az élményekért résztvevőink ezrei választják, hogy évről-évre visszatérnek a táborukba. A mi törődésünk pedig nem ér véget a hazatérésetekkel. Amint hazaérkezel a táborból nagyon kedvező visszatérői ajánlatokat kapsz tőlünk és lehetőséget, hogy dolgozz a Camp America csapatában, terjeszd a CA és a tábor szeretetét és egész évben tartsd életben a nyarat!

Img 8716 613X428

Rólunk

1969-ben alakult Camp America a legnagyobb amerikai nyári táborba nemzetközi munkaerőt közvetítő szervezet, tehát mi tényleg tudjuk a dolgunkat! A világ számos országában megtalálhatóak vagyunk, például Ausztrália, Németország, Lengyelország, Anglia és Amerika. Évente több, mint 8000 fiatalt toborzunk és közvetítünk több, mint 25 országból világszerte táborok százaiba az USA-ba. Mivel nagyon rég óta vagyunk a szakmában, nagyszerű csapatot sikerült összehoznunk a világ minden táján, akik elkötelezetten teszik a legjobbá a Camp America-t a piacon.

A Camp America központi szervezete az 1983-ban alakult Meló-Diákot kérte fel magyarországi partnerszervezetének, mely a legrégebbi és legnagyobb iskolaszövetkezet Magyarországon.

Nagykovetek

Nagykövetek

Amerikát megjárt résztvevőink közül nagyon sokan maradnak a Camp America csapatában nagykövetként egész éven át. Ők vállalták, hogy rendelkezésre állnak, megválaszolják a még kicsit aggódó elsőalkalmasok kérdéseit, mentorként felügyelik jelentkezésüket, népszerűsítik a programot ismerőseik, barátaik körében és iskolájukban, illetve esetenként interjúztatják is az új jelentkezőket.

Ha szeretnél nagyköveti csapatunk tagja lenni, akkor jelentkezz bátran az alábbi linkre kattintva, bármelyik szervezettel is mentél ki korábban:

Mitől vagyunk másak?

Amikor a Camp America-t választod, biztos kezekben vagy...

1 04

Hivatalos program

1969-es alakulásunk óta mi vagyunk az erdeti kulturális csereprogram közvetítő szervezet hosszú évtizedek tapasztalatával és szakértelmével, hogy biztos kezekben légy.

1 05

Hivatalos J1-es vízumszponzor

Hivatalos J1-es vízumszponzorok vagyunk, akiknek kötelessége a résztvevői érdekeit és jóllétét biztosítani.

1 01

Támogatás, amiben bizhatsz

A legelejétől segítünk mindenben, levéve az utazással járó stresszt és bosszankodást a válladról egy 0-24 órás telefonos szolgálattal az USA-ban

Clouds Statue of liberty Statue of liberty

Egy díjnyertes szervezet

Vess egy pillantást az elmúlt időszakban szerzett néhány díjunkra, amikre büszkék vagyunk...