Páratlan kulturális csereprogram

Jelentkezz most egy nagyszerű nyárért az USA-ban

A Program

Mire számíthatok a Camp America szervezetnél?

Az 1969-ben alapított, díjnyertes Camp America lehetőséget ad Neked, hogy egy amerikai gyerektáborban élj és dolgozz egy egész nyáron keresztül. A szabadnapjaid a táborhoz közeli helyek felfedezésével töltheted új tábori barátaiddal, megtapasztalva a valódi amerikai életérzést. Több, mint 1000 táborral vagyunk kapcsolatban szerte az USA területén, bárhol megtaláljuk a Neked megfelelő tábort. Ha belevágsz ebbe a programba, mind nyelvtudásban, mind élettapasztalatban gazdagabb leszel, arról nem is beszélve, hogy milyen jól mutat majd az önéletrajzodban!

A Program 2

Dolgozz egy nyári táborban az USA-ban

Nincs még egy olyan hely a Földön, mint a nyári tábor. Töltsd a nyarad új, élethosszig tartó barátokat szerezve! Akkor is ha már végeztél vagy épp egy sulimentes évet tervezel, mi segítünk Neked a hozzád legjobban illő munkát és tábort kiválasztani!

Elmenyek

Egyedi, életre szóló élmények

Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy valami mást csinálj és megtapasztald az igazi Amerikát a világ különböző pontjairól érkező emberekkel közösen. Egy példakép leszel a gyerekek számára akikkel foglalkozol, segítve őket a személyes fejlődésükben és szórakoztatva őket egy nyáron át.

Utazz Amerikaban

Utazz Amerikában

A tábor után akár 30 napod is lehet Amerika felfedezésére. Ennek a tervezése és szervezése teljes mértékben a Te kezedben van! A repülőgép New Yorkból tér vissza az általad választott időpontban, amit az elhelyezésed után adhatsz meg. Bár a legtöbben a tábori új barátokkal utazgatnak, de zárt Facebook csoportunkban, könnyen találhatsz magadnak magyar útitársakat is.

Returnee

Returnee jelentkezés - Ők már jártak Amerikában

Az Amerikát megjárt magyar jelentkezőink közül évről-évre többen is visszatérnek táboraikba, de akár új tábort is választhatnak. Várunk Téged bármelyik szervezettel is voltál korábban. A jelentkezéskor ne felejtsd el megemlíteni, hogy dolgoztál már amerikai gyerektáborban korábban és érdeklődj a „Returnee Referral” opciónk felől!

Returnee campower és 3+ counselor returnee jelentkezéseket korlátozott számban fogadunk. Siess, hogy le ne maradj limitált returnee helyeinkről!

Allasborze

Gyere el állásbörzéinkre!

Januárban több egyéni (Skype) állásbörzére is várunk Budapesten. Eddigi három londoni állásbörzénkre kirepült jelentkezőink 100%-a választott sikeresen a több száz tábor közt és helyeződött el a helyszínen! Te se hagyd ki!

A 2021-es londoni börzénkről hamarosan több információt osztunk meg itt és Facebook oldalunkon.

Romania 36F54104Df65E36385Ff06F431A11273

Idén először: Romániából is várjuk jelentkezésed!

Örömmel értesítünk, hogy programunk idén is hivatalosan megnyílt az erdélyi érdeklődők előtt!

Ha határon túli magyarként szeretnél elindulni világot látni és úgy érzed, hogy rendelkezel olyan képességekkel, amik jó gyerekfelügyelővé tennének egy nyári táborban, akkor jelentkezz. Helyi kapcsolattartód Madaras Zsuzsanna lesz!

COVID-19 információ:

Biztonságotok érdekében folyamatosan figyeljük a magyar és amerikai kormány, valamint a WHO rendelkezéseit. Amennyiben a járványügyi helyzet az utazás meghiúsul, a programdíjat teljes egészében visszafizetjük neked, a 100€ jelentkezési díjat pedig a következő év(ek)re átviheted. Jelentkezz bátran tehát, mi erre is felkészültünk!

Bármilyen kérdés esetén keress minket személyesen, emailben vagy telefonon!

Új program: AU PAIR IN AMERICA!

Szívesebben dolgoznál inkább egy amerikai családnál? Szeretnél a munka mellett tanulni? Tölts akár egy teljes évet Amerikában!

- Teljes ellátást, tanulmányi támogatást kapsz!

- Heti 30-45 óra munka + sok szabadidő

- Heti zsebpénz $145-250 + juttatások!

- Érdekel? Írj nekünk: [email protected]

Mi következik?

Miért jelentkezz a Camp America kulturális csereprogramjára?

How Do I
Get More Info

Mi történik egy amerikai nyári táborban?

What Happens
Get More Info

Hogyan tudok jelentkezni és számomra megfelelő munkát választani?

Why Apply
Get More Info

Jelentkezz a Camp America programjára még ma!

Mire vársz még? Kattints a jelentkezésre, hogy még ma megkezdhesd a kalandot

Egy díjnyertes szervezet

Vess egy pillantást az elmúlt időszakban szerzett néhány díjunkra, amikre büszkék vagyunk...