Páratlan kulturális csereprogram

Jelentkezz most egy nagyszerű nyárért az USA-ban

A Program

Mire számíthatok a Camp America szervezetnél?

Az 1969-ben alapított, díjnyertes Camp America lehetőséget ad Neked, hogy egy amerikai gyerektáborban élj és dolgozz egy egész nyáron keresztül. A szabadnapjaid a táborhoz közeli helyek felfedezésével töltheted új tábori barátaiddal, megtapasztalva a valódi amerikai életérzést. Több, mint 1000 táborral vagyunk kapcsolatban szerte az USA területén, bárhol megtaláljuk a Neked megfelelő tábort. Ha belevágsz ebbe a programba, mind nyelvtudásban, mind élettapasztalatban gazdagabb leszel, arról nem is beszélve, hogy milyen jól mutat majd az önéletrajzodban!

Tidye Jump

Dolgozz egy nyári táborban az USA-ban

Nincs még egy olyan hely a Földön, mint a nyári tábor. Töltsd a nyarad új, élethosszig tartó barátokat szerezve! Akkor is ha már végeztél vagy épp egy sulimentes évet tervezel, mi segítünk Neked a hozzád legjobban illő munkát és tábort kiválasztani!

Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy valami mást csinálj és megtapasztald az igazi Amerikát a világ különböző pontjairól érkező emberekkel közösen. Egy példakép leszel a gyerekek számára akikkel foglalkozol, segítve őket a személyes fejlődésükben és szórakoztatva őket egy nyáron át.

Camp bubble

Counselor lennél?

A táborozókkal együtt élheted át mindazt a kalandot, amit egy amerikainyári tábor jelent. A gyerekfelügyelő (counselor) együtt mozog a gyerekekkel, sportokat és szabadidős tevékenységeket oktat. Ha szeretsz gyerekekkel dolgozni és van már tapasztalatod, ezt a munkát válaszd! Ehhez a pozícióhoz nem feltétel az aktív nappali tagozatos egyetemi hallgatói jogviszony!

Campower

Campower munkát végeznél inkább?

A kisegítő személyzet a tábor „motorjaként” működik. Ezen belül többféle pozícióra jelentkezhetsz és egy pozíción belül is sokféle feladatot végzel majd. A főbb területek a konyha és a mosoda, de szükség van takarító és karbantartó személyzetre is. Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a campower/support staff személyzet tagjai fárasztó fizikai munkát végeznek, ezért magasabb zsebpénzt és több szabadidőt kapnak. Fontos: ehhez a munkához aktív nappali tagozatos egyetemi hallgatónak kell lenned a nyarat megelőző tavaszi félévben.

Utazz Amerikaban

Utazgass Amerikában

A tábor után akár 30 napod is lehet Amerika felfedezésére. Ennek a tervezése és szervezése teljes mértékben a Te kezedben van! A repülőgép New Yorkból tér vissza az általad választott időpontban, amit az elhelyezésed után adhatsz meg. Bár a legtöbben a tábori új barátokkal utazgatnak, de zárt Facebook csoportunkban, könnyen találhatsz magadnak magyar útitársakat is.

Returnee

Returnee jelentkezés - Ők már jártak Amerikában

Visszatérnél a táborodba? Másik szervezettel utaztál? Magasabb fizetés és egyszerűbb jelentkezés vár!

Visszatérő Own Flight díjad: 395 EUR

Kövesd a következő lépéseket:

1. Vedd fel a kapcsolatot a táborvezetőddel és kérj "returnee invitation lettert" vagy legalább egy emailben tisztázzátok, mettől meddig dolgoznál, mi lenne a pozíciód idén.

2. Jelentkezz! Vigyázz, hogy az első kérdéseknek megfelelően jelezd, hogy már voltál amerikai táborban és most visszatérnél.

3. Fizesd be a 150 EUR jelentkezési díjat az oldalon, a többi részletet (165 + 80 EUR) ráérsz tavasszal. Ha nincs ennyi pénzed (mert elköltötted az amerikai utazgatás során).. semmi gond. A Meló-Diák segít!

4. Nagyon egyszerű ügymenet vár rád: nem kérünk se referenciákat, se videót, se felvételi interjút! Csak a szerződést kell aláírnod felénk, és a táboroddal tartanod a kapcsolatot!

Költségek:150 EUR jelentkezéskor, 165+80 EUR programdíj + repülőjegyed ára + 185 USD vízumdíj

Zsebpénzedet te beszélheted meg a táborvezetőddel: jellemzően 2000-3000 USD fizetést ajánlanak az első 9 hétre!

Várunk Téged bármelyik szervezettel is voltál korábban. A jelentkezéskor ne felejtsd el megemlíteni, hogy dolgoztál már amerikai gyerektáborban korábban és érdeklődj a „Returnee Referral” opciónk felől!

Returnee campower és 3+ counselor returnee jelentkezéseket korlátozott számban fogadunk. Siess, hogy le ne maradj limitált returnee helyeinkről!

Allasborze

Gyere el állásbörzéinkre!

2024 Február -én szombaton ismét megnyitja kapuit a Camp America tábori állásbörzéje Londonban! Eddigi három londoni állásbörzénkre kirepült jelentkezőink 100%-a választott sikeresen a több száz tábor közt és helyeződött el a helyszínen! Te se hagyd ki!

Állásbörzénkről több információt osztunk meg Facebook oldalunkat is érdemes like-olni a legfrissebb hírekért és érdekességekért!

Mi következik?

Miért jelentkezz a Camp America kulturális csereprogramjára?

How Do I
Get More Info

Mi történik egy amerikai nyári táborban?

What Happens
Get More Info

Hogyan tudok jelentkezni és számomra megfelelő munkát választani?

Why Apply
Get More Info

Jelentkezz a Camp America programjára még ma!

Mire vársz még? Kattints a jelentkezésre, hogy még ma megkezdhesd a kalandot

Egy díjnyertes szervezet

Vess egy pillantást az elmúlt időszakban szerzett néhány díjunkra, amikre büszkék vagyunk...