Páratlan kulturális csereprogram

Jelentkezz most egy nagyszerű nyárért az USA-ban

A Program

Mire számíthatok a Camp America szervezetnél?

Az 1969-ben alapított, díjnyertes Camp America lehetőséget ad Neked, hogy egy amerikai gyerektáborban élj és dolgozz egy egész nyáron keresztül. A szabadnapjaid a táborhoz közeli helyek felfedezésével töltheted új tábori barátaiddal, megtapasztalva a valódi amerikai életérzést. Több, mint 1000 táborral vagyunk kapcsolatban szerte az USA területén, bárhol megtaláljuk a Neked megfelelő tábort. Ha belevágsz ebbe a programba, mind nyelvtudásban, mind élettapasztalatban gazdagabb leszel, arról nem is beszélve, hogy milyen jól mutat majd az önéletrajzodban!

A Program 2

Dolgozz egy nyári táborban az USA-ban

Nincs még egy olyan hely a Földön, mint a nyári tábor. Töltsd a nyarad új, élethosszig tartó barátokat szerezve! Akkor is ha már végeztél vagy épp egy sulimentes évet tervezel, mi segítünk Neked a hozzád legjobban illő munkát és tábort kiválasztani!

A Program 3

Egyedi, életre szóló élmények

Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy valami mást csinálj és megtapasztald az igazi Amerikát a világ különböző pontjairól érkező emberekkel közösen. Egy példakép leszel a gyerekek számára akikkel foglalkozol, segítve őket a személyes fejlődésükben és szórakoztatva őket egy nyáron át.

A Program 4

Utazz Amerikában

A tabor után maximum 30 napod lesz Amerika felfedezésére. Ennek a tervezése és szervezése teljes mértékben a Te kezedben van! És mi rugalmas repülőjegyekkel is támogatunk ebben: nem kell előre eldöntened, hogy mikor jössz haza, csupán jelezd nekünk előtte 2 héttel.

Mi következik?

Miért jelentkezz a Camp America kulturális csereprogramjára?

How Do I
Get More Info

Mi történik egy amerikai nyári táborban?

What Happens
Get More Info

Hogyan tudok jelentkezni és számomra megfelelő munkát választani?

Why Apply
Get More Info

Jelentkezz a Camp America programjára még ma!

Mire vársz még? Kattints a jelentkezésre, hogy még ma megkezdhesd a kalandot

Egy díjnyertes szervezet

Vess egy pillantást az elmúlt időszakban szerzett néhány díjunkra, amikre büszkék vagyunk...